Groepen  »  Groep 1/2A

Groep 1/2A

 
Hallo lieve kinderen en ouders,

Nog 1 weekje en dan zit het er weer op, onze lange zomervakantie.
We hopen dat iedereen goed uitgerust is en weer zin heeft om te beginnen! Het wordt wel een klein beetje spannend, omdat we nu in een andere ruimte zitten (tenminste ik en de kinderen) waar we de weg nog niet zo goed kennen. Maar de juffen gaan volgende week ´n paar dagen naar school om alles gezellig en in orde te maken.

We verwachten jullie dus op maandag 28 augustus tussen 08.05-08.15 in onze klas. We hebben er erg veel zin in om jullie terug te zien! Het lijkt zo, zo lang geleden!! Heel benieuwd hoe het zal lopen met onze nieuwe groep 2 en groep 1 met de 4 nieuwkomers erbij. Ja, ja eindelijk mogen Nikki, Ruby, Levi en Hugo ook naar school.

We gaan de eerste week vooral veel groepsvormende activiteiten doen, want er zullen veel kinderen zijn die de kinderen die naar groep 3 zijn gegaan, erg zullen missen in het begin. Maar, uit ervaring weet ik dat we zo weer een groep vormen en lijkt of het nooit anders is geweest.

Verder wil ik vragen, mij een leuke vakantiefoto toe te sturen, die heb ik nodig om met de kinderen samen de vakantieverhalen op te schrijven. Stuur deze zo snel mogelijk naar: mmaas@dehaafakkers.nl
Alvast bedankt!

Knuf van de juf(fen)!
Ellen en Marja