BillyBird

Vandaag een geweldige dag gehad in het park BillyBird in Volkel. Met de groepen 4, 5 en 6 hebben we kunnen genieten van leuke attracties in een heel overzichtelijk pretpark. En genoten hebben we, zowel de kinderen, als de begeleiders.

Het begint altijd al in de bus. Van de chauffeur mochten de kinderen snoepen, dus al snel kwamen de zakjes chips, zakjes dropfiguurtjes, rolletjes mentos of doosjes snoep tevoorschijn. En dat maakt een schoolreisje ook altijd een leuk schoolreisje. We (her-)kennen het allemaal.... toch?!

De hele zonnige dag hadden we het park vrijwel voor ons alleen. De binnenspeeltuin, de leuke achtbaan of de buitenspeeltuin. En als je uit een attractie kwam, kon je bijna weer direct instappen! Top.

Bijvoorbeeld in de gele glijbaan. In een roets naar beneden en dan snel naar de foto gaan kijken of nog een keer naar boven rennen en weer instappen. De foto's die hier gemaakt zijn kunt u bekijken via de volgende link: https://www.billybird.nl/billybird-splashphoto/?my_variable=6046424107284942311

De Haafakkers wil de ouderraad hartelijk bedanken voor de organisatie van een fantastisch schoolreisje voor onze kinderen. Het was een super dag! 
Tevens bedanken we alle begeleiders voor hun tijd, zorg en inzet om dit schoolreisje weer tot een onvergetelijke dag te maken voor de kinderen. Nogmaals, allemaal BEDANKT! 

Er zijn veel foto's gemaakt door diverse begeleiders, dus er zijn ook meerdere fotoalbums gemaakt van BillyBird. Veel kijkplezier!
Media
  • 20170921_093831.jpg