Nieuws

Sinterklaas nieuws

Sint Nicolaas heeft ons laten weten dat hij op dinsdag 5 december met een aantal Pieten naar de Haafakkers komt! Het wordt ouderwets gezellig!

Alle kinderen komen deze dag op de normale tijd naar school en gaan zoals gewoonlijk gewoon naar binnen. Vervolgens gaan de kinderen als groep naar buiten, om met hun juf of meester op de stoep van de Zwaluwstraat op de Sint te wachten. Ouders blijven op het plein staan. Wij hopen de Sint en zijn Pieten rond half 9 te ontvangen. De Sint zal na zijn aankomst op het podium gaan staan, zodat wij hem kunnen verwelkomen en voor hem kunnen zingen. De ouders mogen dan achter de picknicktafels gaan staan.

De groepen 1 t/m 4 hebben een gezellige Sintochtend met een bezoekje van de Sint en zijn Pieten in de klas. Zij moeten op deze dag zelf voor hun fruit en drinken zorgen (zoals gewoonlijk).

De groepen 5 t/m 8 zullen in het eigen lokaal de surprises gaan uitpakken. Ook deze groepen hebben eigen fruit en lunch mee (zoals gewoonlijk).

Alle groepen 1 t/m 8 zijn om 14.15 uur uit, zoals u gewend bent. Dus denk ook aan de lunch!

Let op:

- Donderdag 30 november mogen de groepen 5 t/m 8 de surprises neerzetten in de aula op de tafel van hun groep. Iedereen kan dan alvast de mooie kunstwerken bewonderen.

- Vriendelijk verzoek de surprises daarom niet in te pakken en geen naam op het cadeau doen. De naam mag op het gedicht dat in een envelop zit. Het is de bedoeling dat de kinderen pas na het open maken van een envelop zien voor wie de surprise is.

- Wij hopen op uw medewerking door uw auto tussen 7.45 en 9.00 uur niet in de Zwaluwstraat te parkeren. Hij komt op ludieke wijze aan en rijdt door de Leeuwerikstraat naar de Zwaluwstraat. Op deze manier heeft Sinterklaas de ruimte om door de kinderen op school ontvangen te worden.

- De kinderen van de groepen 1 t/m 4 mogen de dag erna een klein cadeautje meebrengen. Ze zijn zelf verantwoordelijk voor dit cadeau op school! De school begint om 10.00 uur op 6 december!!!

De Haafakkers wenst iedereen een gezellig Sinterklaasfeest toe!

Media
  • sint en piet 2.gif