Kerst op de Haafakkers

Evenals alle andere jaren wordt ook dit jaar weer een kerstviering georganiseerd
op de Haafakkers!

Op woensdag 20 december gaan alle kinderen van de Haafakkers in de ochtend
naar de kerk voor een viering. In verband met de ruimte in de kerk, is het helaas niet
mogelijk voor ouders om hierbij aanwezig te zijn. Het thema van deze viering is geluk.
Na afloop van de viering in de kerk gaan een aantal kinderen naar Liefkenshoek, om de ouderen gelukkig te maken met een zelfgemaakt kerstwerkje.

Vanaf 17.00 uur zal het kerstdiner en aansluitend de kerstmarkt gehouden worden.
Wij willen ook dit jaar weer aan alle ouders vragen om een klein gerechtje te maken (+/- 6 stuks). In de hal van de school zal voor iedere groep een inschrijflijst komen te hangen, waarop u het gerecht kunt invullen. Bij de kleuterbouw hangt er een keuzelijst aan de klasdeur.

Het eten kan op woensdagavond voor het kerstdiner in de klas op de daarvoor bestemde tafels gezet worden. Het is de bedoeling dat de kinderen zelf een bord, beker, bestek (voorzien van naam) èn een plastic tas meenemen. We hebben ook een aantal rechauds en opscheplepels nodig. Wij willen deze spullen graag voor woensdag 20 december op school hebben, zodat we de tafels kunnen dekken. De gebruikte spullen gaan na afloop van het kerstdiner in de plastic zak mee naar huis. Ouders kunnen dan ook direct de eigen schalen ophalen. Het kerstdiner begint voor alle groepen om 17.00 uur en zal om 18.00 uur eindigen.

De kinderen van de groepen 5 t/m 8 mogen na het kerstdiner zelf naar de kerstmarkt. De kinderen van de groepen 1 t/m 4 moeten om 18.00 uur in de klas worden opgehaald. Er is van alles te zien en te doen op de markt, dus dat wordt gezellig!

Op vrijdag 22 december zijn de groepen 1 t/m 4 vrij.
De groepen 5 t/m 8 krijgen vrijdag om 12.00 uur kerstvakantie!
Media
  • Kerststal_dick_bruna_huis_630.jpg