De Feestakkers

Alaaf, alaaf, alaaf!
Vrijdag 1 maart hebben we het carnavalsfeest gevierd. 
Na een korte modeshow in de groepen gingen we in een bonte stoet door het dorp. Dit jaar liepen en feestten twee groepen van de Klimboom met ons mee. Gelukkig was droog. Door de vrolijke muziek en door alle belangstellenden langs de route kregen we het ook allemaal warm! Fijn dat er zoveel mensen langs de weg stonden. 

In de Bongerd ging het feest verder. Elke groep trad op met een liedje en tussendoor mocht er de polonaise gelopen worden. De raad van Elf en prins Tristan d'un Tiende en prinses Lisanne d'un Tiende bekeken alle optredens met extra belangstelling, want zij moesten aan het eind de bekers uitreiken.

Groep 4 mocht de derde prijs in ontvangst nemen, groep 7 de tweede prijs en (weer) groep 8 de eerste prijs! Allemaal van harte gefeliciteerd. 

Daarna werd de wisselbeker uitgereikt aan het kind dat het mooist, origineelst en/of grappigst verkleed was. Het was wederom heel moeilijk om iemand uit te kiezen, want alle kinderen zagen er weer prachtig uit. Bedankt ouders!
Maar uiteindelijk hebben de leerkrachten gekozen voor "oma" Jasmijn uit groep 6 . Zij mag de wisselbeker een jaar lang houden.

De Haafakkers bedankt de ouderraad voor het organiseren van dit geweldige feest. Maar ook de andere vrijwilligers, de verzorgers van de muziekauto, degenen die de zaal versierd hebben en ook weer opgeruimd hebben en alle anderen die meegeholpen hebben willen we heel hartelijk bedanken!
Iedereen heeft genoten. 

We wensen iedereen een hele fijne vakantie! 
Media
  • Alaaf