Boekenruilbeurs

Aanstaande woensdag 3 oktober is het zover, de Kinderboekenweek gaat van start! We openen deze week met een gezamenlijke opening om half negen met de kinderen van de hele school. Tijdens deze viering openen we ook onze boekenruilbeurs.

Boekenruilbeurs
Heeft u nog oude kinderboeken thuis liggen? Vanaf aanstaande maandag mogen de kinderen boeken meenemen zodat we de tafel vast kunnen vullen voor de opening. Kinderen die een boek meenemen, brengen hun boek bij de balie juf en krijgen daar een tegoedbon voor ieder boek dat ze inleveren. Met die waardebonnen kunnen ze boeken ruilen gedurende de hele Kinderboekenweek.

Onder de trap in de hal zal een tafel ingericht worden waar de kinderen hun boeken kunnen ruilen. Dit mogen de kinderen zelfstandig of met hulp van ouders doen. De boekenmarkt is 'open' na schooltijd, zodat we ‘s ochtends allemaal op tijd kunnen blijven komen 😉 We vertrouwen erop dat iedereen netjes met de ruilmarkt omgaat om ervoor te zorgen dat er voldoende materiaal blijft liggen om mee te ruilen. Kinderen die na woensdag een boek meenemen mogen dit direct ruilen.
Media
  • boekenbeurs