Kerstmarkt

Herinnering:
Om te zorgen dat alle ingrediënten tijdig besteld kunnen worden, kunnen er na 13 december geen hamburgers meer gereserveerd worden.
We zouden het leuk vinden als u een hamburger komt eten.

We kunnen ook nog wel wat diensten voor onze dienstenveiling gebruiken. Alle hulp is welkom!

In de bijlagen nogmaals alle info, alvast bedankt voor uw aandacht en uw hulp!


Op 19 december as organiseert de ouderraad zijn jaarlijkse kerstmarkt. Gezellig met een vuurtje, muziek, een veiling, verschillende activiteiten, de overbekende oliebollen en een heerlijk diner op het schoolplein. De kerstmarkt start om 17.00 uur en eindigt om 20.00 uur.

Als de kinderen binnen aan hun kerstdiner zitten, hebben wij als ouders, verzorgers en familie ook de mogelijkheid om gezellig bijeen te komen en een hapje te eten. Dit jaar serveren we een heerlijk broodje hamburger van de BBQ met diverse salades. Voor dit diner en enkele van de activiteiten zullen wij een kleine vergoeding vragen. Hiermee willen de we OR-kas aanvullen, zodat ouders voor het schoolreisje minder hoeven bijbetalen en zodat we ook bij de overige festiviteiten door het jaar heen iets extra’s te besteden hebben.

Voor het diner, een heerlijk broodje hamburger met een salade, vragen wij een kleine vergoeding van 5 euro per persoon.
- Wilt u en/of uw familie of vrienden mee eten? Geef dan a.u.b. Via de mail,
or@dehaafakkers.nl o.v.v. Naam, klas en het aantal hamburgers, aan dat u graag mee eet.
- Wilt u daarna het totale geldbedrag overmaken naar het rekening nummer van Ouderraad de Haafakkers NL72 RBRB 0827 9001 39, onder vermelding van ’kerstdiner 2018-aantal personen en naam kind & klas’.

Dan zullen wij zorgen dat de diner bonnen voor u klaar liggen op de avond zelf. U kunt tussen 17.00 uur en 18.00 uur aanschuiven bij het Kerstdiner.
Op de dag zelf is beperkte mogelijkheid voor mensen om nog bij het diner aan te schuiven!

Wij wensen u fijne feestdagen en hopen u op 19 december te mogen ontvangen op het schoolplein.

Met vriendelijke groeten,
De Ouderraad van de Haafakkers
Media
  • kerstmarkt 2