Carnaval op de Feestakkers

Nog even en de verkleedspullen kunnen tevoorschijn komen.
Carnaval staat weer voor de deur! Dit laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan.

Vrijdag 1 maart zal de Haafakkers worden omgetoverd tot de “Feestakkers”.
’s Morgens om kwart over 8 starten alle groepen met een modeshow in de klas. Om kwart voor negen gaan we met z’n allen in een kleurrijke optocht door Heteren met als eindpunt Sporthal “Het Binnenveld”. De groepen 5 t/m 8 van basisschool De Klimboom gaan deze dag ook gezellig met ons mee carnaval vieren.

We lopen de volgende route: Kamperfoeliestraat-Rauwendaal-Bremstraat-Irisstraat-Kamperfoeliestraat-Sporthal “Het Binnenveld”.
Kom kijken, kom kijken!

Dit jaar hebben we weer een eigen Raad van Elf van kinderen uit de groepen 4 t/m 7. Natuurlijk zullen ook onze schoolprins en prinses van de partij zijn.
Het is niet de bedoeling dat er pistolen en geweren mee naar het carnavalsfeest worden gebracht en ook geen confetti en spuitbussen. Er mag alleen wateroplosbare schmink gebruikt worden!

We begrijpen dat u zin heeft om mee te komen feesten, maar de ouders moeten afscheid nemen bij de deur van de Sporthal.
De schooltijden zijn zoals gewoonlijk en de kinderen kunnen gewoon op school opgehaald worden. De kinderen hoeven geen fruit en drinken mee te nemen. De kinderen van de groepen 5 t/m 8 moeten natuurlijk wel hun lunch meenemen. Ze krijgen ook een broodje knakworst van de OR. Deze groepen hebben nog een feestelijke middag!

Alaaf, alaaf, alaaf,
De Carnavalscommissie

Media
  • carnaval 1