Surprises groepen 5 t/m 8

Afgelopen zaterdag is Sinterklaas weer in ons land aangekomen.

De Sint heeft het erg druk om iedereen van een cadeautje te voorzien. Vandaar dat de groepen 5, 6, 7 en 8 voor elkaar iets moois gaan maken.

Vanaf groep 5 willen we graag dat de kinderen voor elkaar een mooie, passende surprise en gedicht maken. Hieronder staat hoe u uw kind kunt helpen.

In de klas heeft uw kind een lootje ingevuld. Hierop heeft hij/zij aangegeven wat zijn/haar hobby of sport is. Ook staat erop vermeld wat gewenst is om te krijgen voor een bedrag van € 3,50. Het is niet de bedoeling dat hier alleen maar snoep voor wordt gekocht.

Vandaag (18/11) heeft uw kind een lootje mee naar huis gekregen. Het is de bedoeling dat er met knutselmateriaal een passende surprise wordt gemaakt. Het is leuk als de gekochte cadeautjes niet direct zichtbaar zijn.

De surprises moeten maandag 2 december mee naar school genomen worden. We gaan de mooie surprises tentoonstellen in de hal en in het speellokaal. Zo kunnen we iets langer genieten van de prachtige knutselkunstwerken.

De naam van de klasgenoot voor wie de surprise is bestemd, willen we graag nog even geheimhouden. Op de surprise wordt een envelop geplakt met daarin het gedicht. Niet op de envelop, maar op het gedicht wordt de naam van de ontvanger geschreven. De envelop hoeft niet dichtgeplakt te worden.

Veel knutsel- en rijmplezier!
Media
  • IMG_20171130_160507_resized_20171203_082408599