Nieuws

Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Kerst in groep 5 Woensdagavond kwamen de kinderen in het donker weer naar school om samen verder kerst te vieren. ... Lees meer »
Digitale schoolkrant december 2017 De digitale schoolkrant van december 2017 kunt u hier lezen. Lees meer »
Schoolschaatsen Ook dit jaar zijn wij als basisschool weer uitgenodigd om tijdens het Winterfestijn in Elst te k ... Lees meer »
Notulen Kinderraad Notulen kinderraad vergadering. Allereerst werd er geëvalueerd wat er bij de vorige vergade ... Lees meer »
Kerst op de Haafakkers Evenals alle andere jaren wordt ook dit jaar weer een kerstviering georganiseerd op de Haafakkers! Lees meer »
Kerstmarkt Op 20 december organiseert de ouderraad zijn jaarlijkse kerstmarkt. Gezellig met een vuurtje, mu ... Lees meer »
Sinterklaasfeest Dinsdag was het eindelijk zover. Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan onze school. ... Lees meer »
Staking 12 december Hier kunt u de brief van SKO Batavorum met meer informatie omtrent de staking van volgende week ... Lees meer »
Fijn Sinterklaasfeest! Donderdagmorgen brachten de kinderen van de groepen 5 t/m 8 de surprises mee naar school om deze ... Lees meer »
Parkeren 5 december Op 5 december komt Sinterklaas onze school weer een bezoek brengen. De sint komt aan om 8.30 uur ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 6Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  Volgende   Laatste